Мигдальна борошно
Виробник: Іспанія
Упаковка: 1 кг
Мигдальна борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдалеву борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдальної муки неможливо уявити такі чудові страви, як макарони (macarons) — французьке мигдальне печиво, бісквіти «декуаз» і «женуаз», а також різні начинки для тістечок та пирогів. Всі ці ресторанні страви не так вже й складні в приготуванні і озброївшись рецептами і натхненням здатні виявитися і на вашій кухні. Також мигдалеве борошно можна використовувати при дієтичному харчуванні, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи тим самим нотку вишуканості і витонченого горіхового смаку.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип | Мигдальна борошно |
- Ціна: 509 ₴