Набір кондитерських пластмасових інструментів для мастики з
8-ми предметів
Інструменти для мастики неабияк спрощують роботу кондитера з мастикою. Інструменти дають можливість виконувати роботу з кондитерською мастикою швидше й акуратно.
1. Інструмент "Дрезден" слугує для формування листя й пелюсток. Гострий кінець використовуються для створення прожилок і називається прожилочником, фальшкоподібний кінець використовується як гладилка.
2. Стек-кісточка використовується для підвищення краю листя пелюсток і оборок, для формування хвилястого краю. Обидва кінці стека мають однакову форму, але різний розміт.
3. Стек зірочка ідеальний інструмент для створення центру п'яти-шестилептсткових дрібних квіток. Можна використовувати і як інструмент для нанесення візерунка із зірочок.
4. Стек-черепашка підходить для виготовлення маленьких черепашок, нанесення тиснення на джгут, що обрамляє низ торта або на краї декоративних табличок.
5. Стек-конус полум'яний слугує для створення глибоких вузьких конусоподібних нескрізних отворів, формування серцівок великих і середніх квіток. Бічний бік цього опуклого конуса можна розпрасовувати краї пелюсток і листя.
6. Стек-кульок.
Часто використовуваний інструмент під час ліплення квітів. Кульком точуються краї пелюсток і листя, пелюсткам надаєся чашчаста увігнута форма. Маленькі стеки-кульки використовуються під час ліплення фігурок, формування очей та ін. круглих отворів.
7. Стек конус формує конусоподібні заглиблення, наприклад, у серцевинах квітів. Розташована на іншому кінці восьмипроменева зірочка слугує для формування серцевини багатопелюсткових квітів або для тиснення зірочок на декоративних деталях торта.
8. Стек-желобок використовується для формування фестончастого краю, а також усмішок на обличчях фігурок. Зазубрена лопаточка на іншому кінці стека слугуватиме для імітації швейної строчки, створення зубчастого краю або нанесення паралельних ліній.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Набір інструментів |
- Ціна: 64 ₴