Мигдальне борошно
Виробник: Іспанія
Паковання: 250 грамів
Мигдальне борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдальне борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдалевого борошна неможливо уявити чудові страви, як-от макарони (macarons) — французькі мигдальні печива, бісквіти «декуаз» і «жіноаз», а також різні начинки для тістечок і пирогів. Всі ці ресторанні страви не так уже й складні в приготуванні й озбровшись рецептами та натхненням здатні опинитися й на вашій кухні. Також мигдальне борошно можна використовувати під час дієтичному харчування, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи у такий спосіб нотку вишуканості та витонченого горіхового смаку.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип | Мигдальна борошно |
- Ціна: 150 ₴