Мигдальне борошно
Виробник: Україна
Паковання: 0,5 кг
Без ГМО, без консервантів, без барвників, без цукру, без підсилювачів смаку, безглютенова, натуральна, органічна.
Борошно дрібного помелу, виготовлене з ядра солодкого мигдалю.
Вміст мигдалю в продукті — 100%.
Харчова цінність на 100 г продукту: Білки - 22,4 г Жирі - 55,9 г Вуглеводи - 12,3 г.
Мигдальне борошно — це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Використовують мигдальне борошно в приготуванні багатьох рецептів, особливо у французькій кухні. Без мигдалевого борошна неможливо уявити чудові страви, як-от макарони (macarons) — французькі мигдальні печива, бісквіти «декуаз» і «жіноаз», а також різні начинки для тістечок і пирогів. Всі ці ресторанні страви не так уже й складні в приготуванні й озбровшись рецептами та натхненням здатні опинитися й на вашій кухні. Також мигдальне борошно можна використовувати під час дієтичному харчування, коли на рахунку кожен шматочок випічки. Додавати в дитяче харчування або просто посипати щоденні салати, привносячи у такий спосіб нотку вишуканості та витонченого горіхового смаку.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип | Мигдальна борошно |
- Ціна: 338 ₴