Опис: Натуральний шоколад у плитці з вмістом какао продуктів мін.72%, зроблений відповідно до директивної 2000/36/СЕ
Інгредієнти: Какао маса, цукор, какао-паста, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин), екстракт ванілі.
Паковання: 1кг
Термін і умови зберігання: 720 днів за температури не вищої від 20 °C у сухому місці.
Кошерність: Продукт кошерно сертифікований.
Виробник: Італія
Ариба Чорний шоколад у формі діаманту — шоколад із вмістом какаопродуктів 72%.
Використовується для приготування цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.
Темперацію шоколаду ручним способом:
- Розтопити шоколад до температури 45-50 °C, перемішати до однорідного стану.
- Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.
- Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/4 шоколаду.
- Перемішати до температури 30-32 °C.
Рекомендації під час темпування:
- Під час темперавання шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
- Для темперування потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Колір | Чорний |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 428 ₴