Кошик
1154 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

Святослава Хороброго , інд 49000, Дніпро, Україна
+380 (97) 900-70-58
+380 (95) 057-51-99
Інтернет-магазин «KakaVa»
Кошик
вверх
  • МАСТЕР МАРТИНІ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИДЕ ДИАМАНТА, (72%) 1кг, фото 3
вниз
МАСТЕР МАРТИНІ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИДЕ ДИАМАНТА, (72%) 1кг

МАСТЕР МАРТИНІ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИДЕ ДИАМАНТА, (72%) 1кг

  • Немає в наявності
  • Код: 34568

428 ₴

МАСТЕР МАРТИНІ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИДЕ ДИАМАНТА, (72%) 1кг
МАСТЕР МАРТИНІ ЧОРНИЙ ШОКОЛАД У ВИДЕ ДИАМАНТА, (72%) 1кгНемає в наявності
428 ₴
+380 (97) 900-70-58
  • +380 (95) 057-51-99
+380 (97) 900-70-58
  • +380 (95) 057-51-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис товару

Опис: Натуральний шоколад у плитці з вмістом какао продуктів мін.72%, зроблений відповідно до директивної  2000/36/СЕ

Інгредієнти: Какао маса, цукор, какао-паста, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин), екстракт ванілі.

Паковання: 1кг

Термін і умови зберігання: 720 днів за температури не вищої від 20 °C у сухому місці.

Кошерність: Продукт кошерно сертифікований.

Виробник: Італія

Ариба Чорний шоколад у формі діаманту — шоколад із вмістом какаопродуктів 72%.

Використовується для приготування цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.

Темперацію шоколаду ручним способом:

  • Розтопити шоколад до температури 45-50 °C, перемішати до однорідного стану.
  • Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.
  • Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/4 шоколаду.
  • Перемішати до температури 30-32 °C.

Рекомендації під час темпування:

  • Під час темперавання шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
  • Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
  • Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
  • Для темперування потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
КолірЧорний
Користувацькі характеристики
Вага1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 428 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner