Святослава Хороброго , інд 49000, Дніпро, Україна
+380 (97) 900-70-58
+380 (95) 057-51-99
Інтернет-магазин «KakaVa»
Опис товару
Опис: Натуральний молочний шоколад із вмістом какаопродуктів хв 31%, зроблений відповідно до директиви 2000/36 ЕС
Інгредієнти: цукор, олія какао, сухе молоко, какао-маса, емульгатор (Е322 соєвий лецитин), екстракт ванілі.
Паковання: 5кг
Термін і умови зберігання 540 днів за температури не вищої від 20 °C у сухому місці
Кошерність: Продукт кошерно сертифікований
Виробник: Італія
Темперацію шоколаду ручним способом:
- Розтопити шоколад до температури 45-50 °C, перемішати до однорідного стану.
- Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.
- Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/4 шоколаду.
- Перемішати до температури 30-32 °C.
Рекомендації під час темпування:
- Під час темперавання шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
- Для темперування потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 5 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 853 ₴