Арабеска білий шоколад 29%
Кожен кондитер знає: якісна сировина може перетворити смак будь-якого десерту. Тому кухаря у всьому світі воліють використовувати в роботі над солодощами виключно справжній кондитерський шоколад.
Виготовлений із натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості та корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Рекомендуємо плавити та темперувати шоколад на водяній або паровій бані — так ви уникнете його перегрівання.
Шоколад найвищої якості, зі збалансованим молочно-вершковим смаком і з вмістом какао 29%.
Шоколад має приємний перлово-білий колір, а також оптимальну плинність і плавність.
Застосовується для виготовлення цукерок, глазурі, шоколадного декору для тортів, відливу фігур, кремів, ганашів, для виготовлення шоколадок.
Розміри: в монетах (d=2.2 см).
Умови зберігання: зберігати за температури приблизно 15-18 °C і відносної вологості 60% в захищеному від впливу світла місці.
Термін зберігання: 18 місяців.
Основні | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,1 кг |
- Ціна: 35 ₴