Суміш для приготування карамелі
Виробництво Laped (Італія)
Фабричне паковання 25 кг
Характеристика: Напівфабрикат для приготування карамельної маси Органолептичні показники: дрібнокристалічний порошок білого кольору, солодкий на смак. Склад: Ізомальт Е953
Технологічні рекомендації щодо застосування: Суміш висипати в каструлю з товстим дном і поставити на вогонь до повного розчинення, дати трохи охолонути, потім братися до робота з готовою карамельної маси. Можна фарбувати барвниками харчовими та заливати формочками, барвник вноситься в готовий карамельний сироп, максимальну кількість рідини, яку можна додати 20-30 мл на 1 кг суміші. Залишки застиглої карамелі можна використовувати повторно після розігрівання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ла-Кондитерра |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 25 кг |
- Ціна: 9 041 ₴