Високоякісний білий шоколад із насиченим смаком незбираного молока та солодкуватим присмаком. Використовується для глазурування тортів, тістечок, рулетів, шарових, булойних виробів і пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок і декорів: Потребується в темперованій машині за температури до 50 °C. Охолодити до 28 °C. Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32 °C. Допускається повторне розігрівання шоколадної маси.
Вміст какао продуктів: 28%.
Вага: 0.5 кг (дадапак).
Заводська фасовка: 12 кг.
Склад: цукор білий кристалічний, какао-олія, сухе молоко, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор ванілін.
Термін придатності: 12 місяців.
Виробник: "Zeelandia".
Країна виробника: Україна.
Основні | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0.5 кг |
- Ціна: 383 ₴/кг