Високоякісна кондитерська глазур білого кольору. Глазур має високу температуру плавлення й застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги:
- глазур проста та зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає;
— забезпечує тривалу збереження готового продукту.
Спочатку має природний білий колір і легко фарбується будь-якими жиророзчинними барвниками, зокрема харчовими барвниками для шоколаду.
За своїм призначенням і смаковими якостям кондитерська глазур чудово замінює натуральний шоколад.
Використовується у рідкому вигляді для окусування виробів, для виливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, включно з муками кондитерських ласощів.
Застосовується як наповнювач у різних типах тіста, у кремах, начинках, для ганашу, морозива, а також як самостійна прикраса.
Рекомендуємо: , щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною й без бульбашок, необхідно темперувати шоколадні монетки за температури 42-45 °C. Повторне розігрівання глазурі не жовтогаряче.
Робоча температура: 30-35°С.
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, за відносної вологості 75% і температури +18-20 °C. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання — 12 місяців.
Країна-виробник — Америка.
Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Білий |
- Ціна: 166 ₴