
Фундувальне борошно - це подрібнений горіх фундука. Борошно з фундука в Україні отримало широке поширення. Сьогодні безліч рецептів передбачає використання цього компонента. Поготів, що випічка виходить кориснішою, має ні з чим незрівнянний смак і аромат.
Фундувальне борошно не містить глютену. Відповідно, представлений продукт може послугувати безпечною заміною пшеничного борошна.
Чим корисне борошно?
Фундувальне борошно дуже корисне, воно не втрачає своїх властивостей. У ній міститься понад 70% корисних жирів, амінокислот, білків, які легко засвоюються організмом. Завдяки цьому горіхи є поживним продуктом.
З корисних речовин можна зазначити фосфор, магній, калій, цинк, які необхідні для зміцнення тканин і нормалізації обміну речовин, вітамін Е, вітаміни групи B, солі мінералів.
Оскільки це борошно є безглютеновим продуктом, то може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундукового борошна у випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, треба брати до уваги, що борошно з горіхів у процесі приготування практично не збільшується в об'ємі, і тому в рецепті рекомендується використовувати трохи більшу її кількість.
Виробник: Nutfarine, Україна.
Упаковка: 200 г.
Срок годности: 6 мес.
Умови зберігання: у чистому, сухому, добре вентильованому прохолодному приміщенні за температури не більш ніж 18 °C.
Без ГМО, без цукру, безглютенова, дієтична, натуральна.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Фундувальне борошно |
- Ціна: 178 ₴