Мигдальне борошно виготовлене з очищеного мигдалю, тонкого помелу, найкращої якості.
Мигдальне борошно використовують для приготування:
- макарунс (macaroons) — французьке мигдальне печиво,
-бісквітів "Декуаз" і "Женуаз",
— марципан — дуже смачного та корисного їстівного пластиліну (з нього роблять цукерки, начинки фігурки для прикрашання кондитерських виробів),
— начинок для тістечок і пирогів.
Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я я кісток (кальцій, магній, марганець і фосфор). У насгдалях мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи B, Е. Мигдаль є лідером із вмістом цинку.
Без ГМО, без консервантів, без барвників, без цукру, без підсилювачів смаку, безглютенова, натуральна, органічна.
Борошно дрібного помелу, виготовлене з ядра солодкого мигдалю.
Вміст мигдалю в продукті — 100%.
Упаковка: 200 г.
Виробник: Україна.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип | Мигдальна борошно |
- Ціна: 160 ₴